Η Σάσα Σταμάτη παραιτήθηκε από τον Λιάγκα πριν ακόμα ξεκινήσει το Πρωινό

Το Πρωινό: Η Σάσα Σταμάτη, η εκρηκτική δημοσιογράφος που είχε αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή της, σήμερα 10/7.

Η Σάσα θα ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα στο πάνελ της νέας σεζόν του «Πρωινού» αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον για τη σεζόν που ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η απόφασή της να μην είναι στο Πρωινό, πάρθηκε, όπως υποστήριξε, για προσωπικούς λόγους.

Η ίδια πρόσφατα μίλησε για την επιστροφή της στο γνώριμο τηλεοπτικό πλατό και την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, έναν άνθρωπο που, όπως έχει πει, εκτιμά και σέβεται βαθιά. «Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης και πάντα υπάρχει αυτή η έντονη δυναμική ανάμεσά μας», είχε σχολιάσει.

Στην κάμερα του OPEN είχε πει: «Ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν ανυπομονώ. Ανυπομονώ να πάω για μπάνιο. Δεν είμαι εκπρόσωπος Τύπου κανενός. Να πω καλή αρχή στην Ιωάννα, την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα αλλά έχουμε πει πάρα πολλά στο τηλέφωνο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts