Λυδία Κονιόρδου: «Ήταν η τελευταία από την οικογένεια, τώρα ήρθε η δική μου σειρά»

Για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τον θάνατο μίλησε η Λυδία Κονιόρδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Ειδικότερα, η Λυδία Κονιόρδου εξομολογήθηκε αρχικά πως «εκπλήσσομαι όταν βλέπω την ηλικία μου, δεν τη νιώθω. Πορεύομαι βήμα βήμα, δεν είμαι άμοιρη των μεταφυσικών φόβων και του θανάτου, αλίμονο. Αισθάνομαι ότι με τον θάνατο περνάς σε μια άλλη μορφή ύπαρξης. Δεν ξέρω αν υπάρχει μετενσάρκωση ή όχι, αλλά αισθάνομαι ότι αυτό που είμαι δεν θα πάει χαμένο. Με κάποιον τρόπο θα ενσωματωθεί μέσα στο δέντρο, στη φύση, στο cloud… δεν ξέρω».

«Έχω ζήσει πολλούς θανάτους και κατάλαβα καλά ότι η ζωή είναι η προετοιμασία για τη στιγμή που θα πεις «τι ψυχή θα παραδώσω;». Όσο το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου είναι πίσω, αρχίζεις και εκτιμάς κάθε δευτερόλεπτο που έχεις. Γι’ αυτό προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή, παλιότερα έκανα πενταετές πλάνο. Χαίρομαι το κάθετι που τυχαίνει να κάνω, από μια μαρμελάδα που έφτιαξα στο σπίτι μέχρι την Ελένη που θα παίξω το βράδυ» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ξέρεις τι μου είπε η αδελφή μου όταν πέθανε η μητέρα μας; Ήταν η τελευταία από την οικογένεια που αποχαιρετήσαμε. Τη θάψαμε και γύρισε και μου είπε: «Άντε, ήρθε η σειρά μας τώρα». «Έφυγε» και η αδελφή μου και αισθάνομαι μια παράξενη ορφάνια. Είσαι συνοδοιπόρος με τον αδελφό σου, είναι άλλου είδους η σύνδεση από εκείνη με τους γονείς. Ε, τώρα το λέω εγώ… Ήρθε η δική μου η σειρά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Λυδία Κονιόρδου στη νέα της συνέντευξη.

Μην χάσετε:

Η γη της Ελιάς: Λυδία Κονιόρδου: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και ο γάμος με μουσικό

Συγκλονίζει η Λυδία Κονιόρδου: «Επί τρία χρόνια δεν έζησα»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts