stef

Διώχνουν από το νυχτερινό κέντρο τον Στέφανο Παπαδόπουλο: «Κατηγορείς τον Μαζωνάκη και θες να γίνεις και τραγουδιστής;»

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι πριν από μερικές μέρες ο Στέφανος Παπαδόπουλος, δηλώνει πως παίρνει θέση υπέρ του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού λέει ότι αρχικά δε γνώριζε ότι ο 21χρονος είναι αυτός που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ στις δηλώσεις που έκανε στο «Πρωινό» και στη Φαίη Φώτου, ανέφερε πως το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσει τη συνεργασία με τον 21χρονο.


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

petrogianni (2)

«Έφαγε το κεφάλι του», δηλώνουν πρώην συνεργάτες του Στέφανου Παπαδόπουλου – Οι απόψεις διίστανται για τον τραγουδιστή

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι πριν από μερικές μέρες ο Στέφανος Παπαδόπουλος, δηλώνει πως παίρνει θέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »