eleni

Συζήτηση γύρω από την πρόσφατη ανάρτηση της Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, σχετικά με τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Μάκη Παντζόπουλο, άνοιξε το πρωί της Παρασκευής (13/3) στην εκπομπή Το Πρωινό του ANT1, με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του να σχολιάζουν τη δημόσια τοποθέτηση της παρουσιάστριας.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη έγινε με σκοπό να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για χωρισμό από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Με αφορμή τη συζήτηση, ο Τάσος Τεργιάκης θυμήθηκε ένα περιστατικό από την περίοδο που η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου όταν συνεργαζόταν μαζί της στον Alpha.


Όπως αποκάλυψε, εκείνη τη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη είχε καλέσει τους συνεργάτες της στο καμαρίνι της λίγο πριν αποχωρήσει προσωρινά από την εκπομπή, προκειμένου να τους ενημερώσει προσωπικά για την κατάσταση και την απουσία της.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι, παρότι η εγκυμοσύνη της παρουσιαστριας φαινόταν, κανείς από την ομάδα της εκπομπής δεν είχε θελήσει να τη ρωτήσει κάτι σχετικό. Όπως εξήγησε, όλοι περίμεναν να μιλήσει η ίδια όταν θα ένιωθε έτοιμη.

«Πριν γεννήσει τη Μαρίνα μάς φώναξε στο καμαρίνι της μας είπε “θα λείψω για λίγες μέρες, θα είστε εσείς τώρα και θα παρουσιάζετε την εκπομπή”. Μέχρι εκείνη τη μέρα “όχι, δεν ρωτάγαμε για την εγκυμοσύνη -το βλέπαμε ότι ήταν έγκυος-, δεν ξέραμε αν είναι αγόρι η κορίτσι», αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της τελευταίας τους συνάντησης πριν από λίγο καιρό, σε ένα εστιατόριο στο Παγκράτι. Διαβάστε τη συνέχεια…

Διαφήμιση