kourenti

Μια βαθιά προσωπική εξομολόγηση μοιράστηκε η Μυριέλλα Κουρεντή μέσα από τα social media, μιλώντας ανοιχτά για την πίστη της και τη σχέση της με τον Θεό.

Όπως ανέφερε, στο παρελθόν ένιωθε παγιδευμένη στην ανάγκη για αποδοχή από τους άλλους. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά την είχαμε δει στο Survivor:


«Ζούσα για το χειροκρότημα των ανθρώπων, παγιδευμένη στον κύκλο της “προσαρμογής” και αναζητώντας την επικύρωση από έναν κόσμο που ποτέ δεν είχε αρκετά για να δώσει».

Η ίδια αποκάλυψε πως η πίστη της στον Ιησού αποτέλεσε σημείο καμπής στη ζωή της. Όπως σημείωσε, ένιωσε να απελευθερώνεται από τις ανασφάλειες και να βρίσκει την αξία της μέσα από την αγάπη του Θεού.

«Αλλά τότε ο Ιησούς μου αποκαλύφθηκε. Έσπασε τις αλυσίδες των ανθρώπων που ευχαριστούν και αντικατέστησε το βάρος του κόσμου με την τέλεια Ειρήνη Του.

Τελικά σταμάτησα να ψάχνω για την αξία μου σε συμπάθειες και άρχισα να την βρίσκω στην αγάπη Του. Δεν είμαι πλέον σκλάβος σε αυτόν τον κόσμο – είμαι ένα παιδί του Θεού, ελεύθερο και νέο», ανέφερε στο Tik Tok η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο από την επίσκεψή της στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά και ένα βίντεο να ερμηνεύει μπροστά από εικόνα του Εσταυρωμένου.

@myriellakourenti

Από Εκείνον για Εκείνον @MYRIELLA+JOHN #κυριε_ιησού_χριστε_ελεησον_με #christianity #χριστιανισμός #orthodox #χριστουγεννα #christmas #jesussaves #ksana #myriellaandjohn #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – MYRIELLA 𓂃 ࣪˖

@myriellakourenti

Ο ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ Κ ΕΛΕΝΗΣ στον ΠΕΙΡΑΙΆ, απέναντι απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ υποδέχτηκε τα τίμια ΛΕΙΨΑΝΑ των Αγίων 10 της Κρήτης κ της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής. Μας περιμένουν όλους να προσκυνήσουμε κ να λάβουμε την ευλογία των Αγίων, που θα παραμείνουν στο Ναό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου.

♬ original sound – MYRIELLA 𓂃 ࣪˖

Διαφήμιση