Σε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Καλλιάνος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή των αδελφών Ράντη.
Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, όμως κατά τη δέκατη εβδομάδα κύησης απέβαλε.
Μάλιστα, ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε ότι η σύζυγός του το έχει πάρει πολύ βαριά ως γεγονός, με τον ίδιο να εξηγεί και την δυσκολία που αντιμετώπισε στον τρόπο που θα ανακοίνωνε το γεγονός αυτό στον γιο του.
«Δυστυχώς πριν από λίγες εβδομάδες, η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος σε ένα παιδάκι, απέβαλε, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Είναι πολύ στεναχωρημένη με αυτό, δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι δεν τελείωσε εδώ η ζωή και το μέλλον, και θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, γιατί μας το ζητάει ο γιος μας, ο Γιώργος.
Μόλις είχε μείνει έγκυος η Χάρις, πήγαινε και έβλεπε σε μια εφαρμογή πώς μεγαλώνει το μωρό κάθε εβδομάδα μέσα στην κοιλιά, και έφτιαχνε ζωγραφιές με εμένα, την Χάρις, τον ίδιο και μέσα στην κοιλιά της Χάρις έφτιαχνε μια τελίτσα. Εγώ στεναχωρήθηκα εξίσου για το πώς θα το λέγαμε στο παιδί, που μας έλεγε πώς να βάλουμε τα κρεβάτια. Ήθελε μπέμπα.
Όταν απέβαλε η Χάρις και κάναμε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εργασίες, δεν ήξερα πώς να το πούμε στο παιδί. Του είπαμε ότι ο Θεούλης, επειδή ήταν λίγο άρρωστο, το πήρε. Η γυναίκα μου τόσες μέρες, με το που το σκέφτεται την πιάνουν τα κλάματα. Ήταν στη δέκατη εβδομάδα, χτύπαγε η καρδιά του. Πηγαίναμε στον γυναικολόγο και ακούγαμε την καρδιά του. Μου έχει μείνει στα αυτιά αυτός ο ήχος» ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος στις αδελφές Ράντη.
Οι δηλώσεις στο Buongiorno
Ο Γιάννης Καλλιάνος εμφανίστηκε και στην εκπομπή Buongiorno και μιλώντας για το δυσάρεστο αυτό γεγονός, εξομολογήθηκε ότι η σύζυγός του το έχει πάρει πολύ βαριά.
«Εδώ και δέκα μέρες κλαίει συνεχώς» αποκάλυψε, λέγοντας ότι ο ίδιος προσπαθεί να σταθεί δίπλα της με κάθε τρόπο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να συναισθανθεί ακριβώς το πώς νιώθει.
«Το πιο στενάχωρο είναι βεβαίως για τη Χάρις, αλλά και για τον γιο μας, που το περίμενε….Είναι 4,5 ετών και μας το ζητάει πολύ έντονα…Δυστυχώς δε μπορείς να πας κόντρα στη φύση» είπε.
Η εξομολόγηση της Καμπούρη για την αποβολή της
Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε σήμερα 26/3 μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό.
Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν πριν κάνει τη δεύτερη κόρη της είχε μείνει ξανά έγκυος και απέβαλε.
«Το έχω περάσει. Είχα μια αποβολή ανάμεσα στην Έλενα και τη Χριστίνα. Είχα μια αποβολή, ήταν γύρω στις 13 εβδομάδες. Είναι πάρα πολύ αμήχανο και ψυχοφθόρο όταν έχεις πάει και έχεις ακούσει την καρδιά και ξαφνικά δεν ακούς τίποτα» ,είπε η Δέσποινα Καμπούρη.
Και συνέχισε: «Δεν κατάλαβα τίποτα, πήγα κανονικά για τον προγραμματισμένο υπέρηχο και δεν ακουγόταν η καρδιά. Εκεί είναι αμήχανο για όλους. Δεν μου το είπε ευθέως ο γιατρός ότι το παιδί δεν ζει, εγώ του το είπα. Του είπα ότι δεν ακούω την καρδιά και μου είπε “Ηρεμήστε, κυρία Καμπούρη”. Έκανε επίμονες προσπάθειες με τον υπέρηχο. Μα του λέω δεν την ακούω. Μετά έσβησε τα φώτα και μας άφησε μόνους με τον Βαγγέλη γιατί είναι πιο πολύ προσωπική στιγμή».
Σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι περίεργο να έχεις ένα νεκρό παιδί μέσα σου. ΄Ήθελα να προχωρήσω στην επόμενη διαδικασία την ίδια ώρα, δυστυχώς, δεν γινόταν, έπρεπε να περιμένω κάποιες μέρες. Οι μέρες που ακολουθούν είναι πάρα πολύ δύσκολες. Όταν σου συμβαίνει, είναι πολύ σκληρό. Μου είχε πει τότε ο γυναικολόγος μου “Δέσποινα να εμπιστεύεσαι τη φύση, η φύση είναι σοφή” και έμεινα σε αυτό, ότι αυτό το παιδάκι δεν έπρεπε να γεννηθεί. Και σε όλες τις γυναίκες που το αντιμετωπίζουν, να ξέρετε πως ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Μετά έκανα τη Χριστίνα!».







