Αρχική Media Ζαρίφη για Eurovision: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα...

Ζαρίφη για Eurovision: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

zarifi

Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε χθες η δημόσια τηλεόραση, τα κέρδη από τη φετινή διοργάνωση ανέρχονται στο ποσό των 675.324,88 ευρώ.


Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε στην εκπομπή: «Θέλετε να σας πω ένα μικρό παρασκήνιο; Τώρα, δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω. Έτυχε να είμαι μπροστά… Είδα να περνάει ο πρόεδρος της ΕΡΤ, όταν γυρίζαμε από τη Βιέννη, και άκουσα μια κουβέντα που είπε ότι “με τον ισολογισμό είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι”.

Ήταν χαμογελαστοί σε σχέση με τα έσοδα δηλαδή, σε αντίθεση με τη θέση. Φάνηκε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι και ότι το μέλλον δείχνει ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επένδυση στο κομμάτι Eurovision, είναι κάτι που θα γίνει θεσμός».