Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης πολύ σύντομα πρόκειται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία παραμυθένια τελετή στη Μεσσηνία.
Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από αρκετό προετοιμασιών είναι έτοιμο να υποδεχτεί στενούς φίλους και συγγενείς στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η μητέρα της νύφης, Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εχθές μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και το pre wedding party όπου χόρεψαν και γιόρτασαν το ζευγάρι σε ένα άκρως ζεστό και οικογενειακό κλίμα.
Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση
Φυσικά, ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται και επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz τα οποία έδωσαν το «παρών» το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσηνία προκειμένου να ευχηθούν στο ζευγάρι για το νέο τους ξεκίνημα. Όπως βλέπουμε από τις πρώτες φωτογραφίες, οι καλεσμένοι έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν. Μεταξύ τους είναι ο Άρης Καβατζίκης και η Μαρία Μπεκατώρου οι οποίοι πόζαραν μαζί στα social media.


Έφτασε η νύφη! Η συγκινητική στιγμή με τη γιαγιά Τούλα και το φιλί με τον γαμπρό
Η ημέρα του γάμου της Δανάης Μπάρκα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φάνη Μπότση έφτασε γεμάτη στιγμές έντονης συγκίνησης, καθώς η νύφη έφτασε στην εκκλησία και συνάντησε τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους λίγο πριν από το μυστήριο.
Στο πλευρό της ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος τη συνόδευσε μέχρι την είσοδο, όπου εκεί την περίμεναν με εμφανή συγκίνηση η γιαγιά της, Τούλα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, μαζί με τον πατέρα της, δημιουργώντας ένα σκηνικό οικογενειακής ζεστασιάς και χαράς.

Η μητέρα της επέλεξε για τη σημαντική αυτή ημέρα μια κομψή κίτρινη τουαλέτα, ενώ η νύφη εντυπωσίασε με ένα μακρύ νυφικό από δαντέλα, διακοσμημένο με λεπτομέρειες από τούλι και ανάλαφρο styling στα μαλλιά, που ολοκλήρωναν ένα ρομαντικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.
Αργότερα, σε δεύτερο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Άρης Καβατζίκης ο γαμπρός την υποδέχτηκε συγκινημένος, την αγκάλιασε τρυφερά και το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται», σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές και φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές της ημέρας.










