“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική συμβολή της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. σε πλακάκια κουζίνας, ολοκληρώθηκε η δημιουργία της Κοινωνικής Κουζίνας εντός του 1ου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου της χώρας, καλύπτοντας σε εβδομαδιαία βάση φρέσκο φαγητό για τους άστεγους πολίτες της Αττικής. Ξεκινώντας την καμπάνια “A kitchen for Good” οι εθελοντές του Humanity Greece αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα την σίτιση 100 συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών στις οποίες ανταποκρίνεται το Humanity Greece, με την συμβολή των εθελοντών του, στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας προσφέροντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από νέους εθελοντές του Humanity Greece, λειτουργεί για αποθήκευση, συλλογή και διαλογή των αγαθών πριν την αποστολή τους σε οποιαδήποτε συνθήκη κρίνεται απαραίτητη. Σε εβδομαδιαία βάση στηρίζει ολιστικά οικογένειες από πληγείσες περιοχές αλλά και οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας με την αποστολή πακέτων στήριξης που εμπεριέχουν από τρόφιμα μακράς διάρκειας και βρεφικά είδη μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα Λόγια για την ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.


Η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της ενώ κατατάσσεται ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις έχοντας πλούσια εισαγωγική – εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρρυθμη εξάπλωση τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.

Είναι δομημένη γύρω από την σχέση ποιότητας – τιμής, στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πριν αλλά και μετά την πώληση. Μέσω των ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού αυξάνει διαρκώς το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα προσφέρει και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως υψηλό after sales support, δωρεάν 24ωρη παράδοση και μια γκάμα με περισσότερα από 8000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που αποτελεί ρεκόρ για τον κλάδο.

Είτε πρόκειται για ιδιώτη, επαγγελματία ή κατασκευαστή, προσφέρει στοχευμένη, πελατοκεντρική και ευέλικτη συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα στάδια, πριν, κατά, αλλά και μετά την πώληση. Έχοντας προσωπική επαφή με την πελατειακή της βάση, εστιάζοντας στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία, επενδύοντας διαρκώς σε πληροφοριακά συστήματα και νέες τεχνολογίες, και πάνω από όλα, διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσαρμοστική – ανοιχτή κουλτούρα, η εταιρεία ΛΑΚΙΩΤΗΣ αποτελεί σταθερή αξία στον χρόνο, αξιόπιστο συνεργάτη και εγγυημένη λύση σε κάθε εκφρασμένη ανάγκη των πελατών της.

Η άμεση ανταπόκριση της ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. για την παραχώρηση και τοποθέτηση πλακιδίων στην κουζίνα εντός του Συντονιστικού Κέντρου, μας ενδυναμώνει και μας εμψυχώνει. Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την εταιρεία και τους ανθρώπους της, για τη σημαντική τους συνεισφορά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Γεράσιμος Γεννατάς και άλλοι στη νέα σειρά Αρχελάου 5

Η νέα καθημερινή νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», δίνει ραντεβού από τον Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό κοινό στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »