Ο Γιώργος Λιάγκας προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού με αφορμή την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, το Ημερήσιο Γυμνάσιο Γαβαλούς είχε ως σημαιοφόρο το μαθητή της Γ΄ τάξης Ιωάννη Παπαθανασίου, με ολική απώλεια όρασης.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι για εμένα που δεν το έχω πει ποτέ. Εγώ γεννήθηκα με μία πολύ έντονη σκολίωση στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι τελείως στραβή η σπονδυλική μου στήλη. Θα μπορούσα στον στρατό να πάρω Ι5 νόμιμα, γιατί είναι τέτοια η πλάτη μου που δε μπορώ να καθίσω καθόλου όρθιος».
Και πρόσθεσε: «Αν κάτσω για πάνω από 2-3 λεπτά όρθιος, σπαράζω στους πόνους, έχω τεράστιο πρόβλημα. Δεν έχω πάει για παράδειγμα ποτέ για περπάτημα, δε μπορώ να περπατήσω…»
Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το είπα ποτέ τότε στους γονείς μου, επειδή ήθελα να παρελάσω. Και ως μαθητής, αλλά και ως φαντάρος έχω παρελάσει στη Θεσσαλονίκη. Το είχα όνειρο από μικρό παιδί. Έτσι υπηρέτησα κανονικά ως έφεδρος λοχίας.
Τότε, όταν ήμασταν μαθητές, μας έλεγαν ότι οι σημαιοφόροι εκτός από το να έχουν το αριστείο, πρέπει να είναι και ψηλοί και να έχουν τα πιο ωραία σώματα. Στα δικά μου χρόνια, ένα παιδί με κάποιου είδους αναπηρία, δε θα σκεφτόταν κανείς να τον βάλει σημαιοφόρο σε μία παρέλαση».
- Λιάγκας για την παίκτρια του Big Brother που είπε ότι συμμετέχει στο Πρωινό: «Δεν την έχω δει ποτέ»
- Τέμπη - Λιάγκας κατά ρεπόρτερ που ήθελε δήλωση από τον Πλακιά: «Δεν θέλω να το ξανακάνεις αυτό»
- «Κλείστε τον, δεν τον θέλω» - Έξαλλος ο Λιάγκας στο Πρωινό
- Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»
- Παύλος Χαϊκάλης για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: «Έχω να πω κάτι που θα συζητηθεί»
- Η εξομολόγηση του Λιάγκα: «Είμαι 55 ετών και δεν έχω πονέσει όσο έχω πονέσει αυτές τις μέρες»







