GNTM 5: Η Μαίρη Βιτυνάρος είναι η νέα προσθήκη στο ριάλιτι μοντέλων και έχει ήδη προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια για την ομορφιά της και την ευγενική φυσιογνωμία της.
Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, η Μαίρη Βιτυνάρος νιώθει βέρα Ελληνίδα. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στη μακρινή ήπειρο αναζητώντας μία καλύτερη τύχη και από τότε η οικογένειά της εγκαταστάθηκε εκεί. Ο Ελληνικής καταγωγής πατέρα γνώρισε την Ιταλίδα μητέρα της και απέκτησαν τη Μαίρη η οποία από μικρή είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μόντελινγκ.
Είχε άλλωστε και τα προσόντα.

Η 29χρονη σήμερα καλλονή έχει ήδη στο βιογραφικό της σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας του εξωτερικού και brands που θα ζήλευαν και τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Άλλωστε ανήκει μέσα σε αυτά. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι έχει δουλέψει για τον οίκο Versace, ή τον οίκο Guess ενώ έχει φωτογραφηθεί με εσώρουχα Ellipse Lingerie διαθέτοντας βέβαια και τις τέλειες αναλογίες. Έχει 1,80 μ. ύψος και εννοείται πως είναι περιζήτητη και στα catwalks που στήνονται στις μητροπόλεις μόδας όλου του κόσμου.

Η Μαίρη Βιτυνάρος αναλαμβάνει τον ρόλο instructor στα μοντέλα του φετινού GNTM κοινώς θα είναι η coach των κοριτσιών για να τις καθοδηγεί σωστά και να τις βοηθάει σε κάθε δοκιμασία.
Σε ότι αφορά τα προσωπικά της, η Μαίρη δεν έχει επιτρέψει στα φώτα της δημοσιότητας να ρίξουν… φως σε αυτά, απολαμβάνοντας την ευτυχία της μακριά από τη δημοσιότητα.
BONUS VIDEO:
- GNTM: Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 3 ξεκινά μουδιασμένα και αμήχανα
- GNTM Spoiler: Τα πέντε κορίτσια που αποχωρούν στις επόμενες δοκιμασίες! Θα εκπλαγείτε!
- Ηρακλής Τσουζίνοφ: 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ζωή του μεγάλου νικητή του GNTM
- GNTM: Ανατροπή! Η νέα δοκιμασία που έδιωξε από το σπίτι δύο κορίτσια! Τα δάκρυα και ο θυμός!
- GNTM: Το ατύχημα της Άννας Αμανατίδoυ και τα σχόλια της Ιωαννίδου για τις πόζες της
- GNTM: Η Μικαέλα Φωτιάδη αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και δείτε πού την εντοπίσαμε!







