Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο στολισμένο πλατό της εκπομπής με χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Η παρουσιάστρια είπε κατά την έναρξη της εκπομπής της: «Τέλειο ε; Για ελάτε μαζί μου! Δεν πρόλαβα να βάλω καλά και το μικρόφωνο. Καλημέρα σε όλους, χρόνια πολλά, να είστε όλοι καλά, μόλις στολίσαμε. Χωρίς παρεξήγηση είναι το ωραιότερο πλατό που έχω δει, είναι φανταστικό, καταπληκτικό. Καλέ, έχω τρελαθεί, είναι σαν παιχνιδότοπος».
Το πλατό είναι πραγματικά άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα μέχρι στιγμής είναι το πιο ωραίο πλατό που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.
Η ατάκα για την εγκυμοσύνη
Η Κατερίνα Καινούργιου πλέον έχει φουσκώσει πολύ και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι κουράζεται αρκετά όταν περπατάει.
«Στόλισαν και οι υπόλοιποι, έκανα ένα ζάπινγκ και είδα ότι στόλισαν και οι άλλες εκπομπές. Και ο Γιώργος ήταν πολύ ωραίος αλλά νομίζω εμάς είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο. Παιδιά, το πιστεύετε ότι κουράστηκα; Πήγα από εδώ μέχρι εκεί και κουράστηκα, Παναγία μου! «Αν τα παθαίνω αυτά στον 5ο μήνα, στον 9ο τι θα παθαίνω;»
- Καινούργιου: Το εντυπωσιακό κόσμημα που της αγόρασε ο σύντροφός της Πάνος Κουτσουμπής
- Ξεκούμπωτη στο πλατό πλέον η Καινούργιου - Τα κιλά της εγκυμοσύνης
- Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου - Αποχώρησε άρον - άρον από το πλατό
- Κατερίνα Δαλάκα: «Δύο φορές μέσα στον μήνα με έσωσε ο Θεός» - Πώς γλίτωσε η ίδια και ο Φιντιρίκος
- Η Καινούργιου βγήκε με το σουτιέν στην εκπομπή της αλλά τα νούμερα είναι πιο χαμηλά από ποτέ
- Survivor All Star: «Πριν από έναν μήνα…» - Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντά για την σχέση του…







