Κοινωνία Ώρα Mega: Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν μόνος του σήμερα 13 Νοέμβρη στο πλατό της εκπομπής του Mega καθώς η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να ενημερώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές για τον λόγο που η δημοσιογράφος δεν ήταν σήμερα στο πόστο της.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, μια αδιαθεσία την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σήμερα, όπως γράφει και η Ζήνα Καρκαλά στο gossip-tv.gr
«Θέλω να σας πω κάτι. Το βλέπετε ότι αυτή την εβδομάδα ένας ένας την κάνει. Επειδή ρωτάνε οι φίλοι τηλεθεατές να σας πω ότι η Ανθούλα μας δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα. Έχει μια αδιαθεσία, καταλαβαίνετε, όλα αυτά με το παιδί, με τις αυπνίες, με τις ιώσεις και όλα αυτά τα πράγματα… οργανισμός είναι αυτός! Άμα δεν ξεκουράζεσαι κιόλας, γονατίζεις», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Και συνέχισε: «Μείναμε μόνοι μας αγαπητοί συνάδελφοι κάντε μια προσπάθεια». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Ιορδάνη μόνο του στο πλατό:
Μην χάσετε:
Ανθή Βούλγαρη: Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής
Ανθή Βούλγαρη: Εμφανίστηκε στην Κοινωνία Ώρα Mega θηλάζοντας το μωρό







