Ακόμα και μετά από δεκαετίες επαναλήψεων, η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, το «μάτι» των fans του εντόπισε ένα απίστευτο σκηνοθετικό ατόπημα στο 6ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, με τίτλο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».
Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος έχει βάλει σκοπό να εξοντώσει οικονομικά την Ελένη, φορτώνοντάς της λογαριασμούς ΔΕΗ, νερό και κοινόχρηστα, ελπίζοντας πως θα την αναγκάσει να εγκαταλείψει το νεοκλασικό του Αμαρουσίου. Η «Γκαρσόνα Α’» όμως όταν μαθαίνει πως ο Κωνσταντίνος έριξε το υπόστεγο με τη βαριά, αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της.
Στόχος της; Να παραβιάσει το γραφείο του Κωνσταντίνου για να τηλεφωνήσει στη θεία της στο Σικάγο, χρεώνοντας τον «Κατακουζηνό» με υπέρογκα ποσά. Διαβάστε τη συνέχεια







