Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας»

Η Λυδία Φωτοπούλου ήταν καλεσμένη στο Buongiorno με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί, Μία νύχτα μόνο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας της εγγονής της, η οποία σήμερα είναι έξι ετών.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τώρα μπορώ να σας πω ότι είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι ερωτευμένη με τις εγγονές μου. Έχω δυο εγγονές, η μια είναι έξι χρονών και η μικρή είναι τεσσάρων μηνών…Η εγγονή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως το ξεπέρασε. Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά το ξεπέρασε, είναι πάρα πολύ καλά. Να ξέρουν όλοι οι γονείς ότι τα παιδάκια μπορεί να αρρωστήσουν και να γίνουν πολύ γρήγορα καλά πια σε αυτό το θέμα».


Και πρόσθεσε: «Να έχουν κουράγιο, και δύναμη. Η επιστήμη που εγώ πιστεύω πάρα πολύ, μπορεί να κάνει πολλά. Και αν την αφήσουμε μπορεί να κάνει και πολύ περισσότερα πράγματα. Αισθάνομαι ότι λίγο την κρατάνε πίσω…Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο, νομίζω κάνει τη διαφορά, ιδίως νομίζω και του παιδιού…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο, δε μπορείς να είσαι ψύχραιμος. Απλώς μετά ανασκουμπώνεσαι και πας με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Και πήγαν καλά. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα εδώ, στην Ελλάδα…».


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ