FAY

Μετά την επέμβαση η Σκορδά είχε κι άλλη περιπέτεια: «Την Παρασκευή έβγαλα δύο…»

Buongiorno: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν ήταν ούτε σήμερα 24/11 στο πόστο του στην εκπομπή του Mega.

Οι τηλεθεατές μόλις ξεκίνησε η εκπομπή δεν τον είδαν στο πάνελ και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να εξηγήσει.

«Ο Ανδρέας μας είχε μια αδιαθεσία. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Με ενημέρωσε η αρχισυντάκτριά μας και η παραγωγός. Στο πρώτο διάλειμμα θα τον καλέσω να δω πώς είναι», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά που είχε στο νου της να τον καλέσει στο τηλέφωνο αμέσως όταν γίνει το πρώτο διάλειμμα.


Η παρουσιάστρια δεν δίστασε μάλιστα να πει πως μετά την επέμβαση στο μάτι της, είχε κι άλλες περιπέτειες. Όταν οι συνεργάτες της την ρώτησαν πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε:

«Την Παρασκευή έβγαλα δύο φρονιμίτες. Γενικά μέσα στην εβδομάδα είχα κάποια θεματάκια αλλά όλα καλά».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ