Μια νύχτα μόνο: «Τα χρήματα που ζήτησες είναι εδώ» – Οι εξελίξεις και το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Η νέα σειρά του MEGA, «Μια νύχτα μόνο», με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (1/11) στις 21:00

Στο πρώτο διπλό επεισόδιο: Η Αρετή, βραβευμένη αρχιτέκτων στην κατασκευαστική εταιρία ERGAN, έχει χάσει τον σύζυγό της και μεγαλώνει μόνη τον 8χρονο γιο της, Πετράκη, ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Για την επέμβαση που θα σώσει την ζωή του παιδιού της, χρειάζεται να εξασφαλίσει άμεσα ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Απευθύνεται στον επιχειρηματία πεθερό της, Πέτρο Νταγιάννο -ο οποίος την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου του- και αρνείται να βοηθήσει.

Ο Οδυσσέας είναι ένας γοητευτικός, μυστηριώδης άντρας, επιχειρηματίας με κύρος. Τραύματα από τα εφηβικά και νεανικά του χρόνια, τον έχουν κάνει επιφυλακτικό, αρνείται να εμπιστευτεί τις γυναίκες, στις οποίες συμπεριφέρεται με κυνισμό και χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις. Η Αρετή είναι μια γυναίκα που εξιτάρει τον Οδυσσέα, ένα αίνιγμα. Εξαιρετική στη δουλειά της, αξιοπρεπής, λιγομίλητη – στοιχεία που τον γοητεύουν. Παράλληλα, είναι ασυνεπής στα meeting, φεύγει ξαφνικά εν ώρα εργασίας, χωρίς να δώσει πειστικές εξηγήσεις, την τυλίγει ένα μυστήριο.


Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο της σειράς Μια νύχτα μόνο;

Στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, η ένταση κορυφώνεται. Και στο φινάλε, ακούμε τον Οδυσσέα να λέει στην Αρετή: «Τα χρήματα που ζήτησες είναι εδώ».

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή με Τρίτη στις 21:00.

Μην χάσετε:

Στη σειρά Μια νύχτα μόνο το κοινό θυμήθηκε Μαθιό και Βασιλική από τον Σασμό

Μια νύχτα μόνο: «Η μόνη παραφωνία είναι ο Λάλος…» – Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στο κοινό

Ο Τάσος Ιορδανίδης μπήκε στο Μια νύχτα μόνο και το κοινό αποφάσισε: «Σώθηκες από τη Γη της Ελιάς»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ