Οι επαγγελματικές επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη για τον Πόλυ Πολυχρονίου, ο οποίος μετά το επιτυχημένο Kanella Bar, επέστρεψε στη Λεμεσό με ένα νέο εγχείρημα.
Ο κόσμος της Λεμεσού περίμενε με ενδιαφέρον το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα, μιας και ο ίδιος έχει κάνει τους πάντες να έχουν υψηλές προσδοκίες και η αλήθεια είναι πως κατάφερε για άλλη μια φορά να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Το KaramΕΛΑ Street Food άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα και έχει αφήσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρόκειται για έναν χώρο που απευθύνεται τόσο στους λάτρεις του γλυκού όσο και του αλμυρού.
Στο στόχαστρο και της διεθνούς αγοράς
Φήμες θέλουν το KaramΕΛΑ Street Food να βγαίνει σύντομα και εκτός συνόρων μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ένας ισχυρός Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στον χώρο, έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για franchise στην Ελλάδα.
Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από τον Πόλυ Πολυχρονίου, ο οποίος συνηθίζει να κρατά τα μελλοντικά του σχέδια ως επτασφράγιστο μυστικό.
Ωστόσο, πηγές μέσα από το KaramΕΛΑ Street Food τονίζουν: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βλέπουμε το KaramΕΛΑ να εμπνέει ενδιαφέρον εντός και εκτός Κύπρου. Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιότητα, δημιουργικότητα και νέες γευστικές εμπειρίες, χτίζοντας σταθερά την παρουσία μας».







