Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία; Όλη η αλήθεια για τον παίκτη που αποχώρησε! Ανατροπή την τελευταία στιγμή!

Στην τελική ευθεία έχει φτάσει το Survivor με την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού να έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς, έχουν  μείνει πολύ λίγοι παίκτες και αναγκαστικά μπορεί να αποχωρήσει κάποιος που τους είναι συμπαθής!

Σήμερα λοιπόν, κυριολεκτικά θα πέσουν κορμιά για την πολυπόθητη ασυλία, αφού ούτε οι «Μαχητές», ούτε οι «Διάσημοι» θέλουν να αποχωριστούν κάποιον συμπαίκτη τους! Ο σημερινός αγώνας θα δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες. Η ένταση και το άγχος θα τους κάνει να κάνουν συνεχώς λάθη, ενώ οι τραυματισμοί θα δίνουν και θα παίρνουν! Την ανάσα θα μας κόψουν τα ατυχήματα που θα έχουν η Σάρα Εσκενάζυ και ο Μπο τα οποία φαίνονται σοβαρά και απότομα, όμως οι παίκτες θα καταφέρουν να συνεχίσουν…Οι φωνές δεν θα λείπουν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να επιστρέφει στα «φυσιολογικά» της και να φωνάζει στους συμπαίκτες της να σταματήσουν να μιλάνε, ενώ ο Χρανιώτης θα τα βάλει πάλι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Και έρχεται η ώρα του συμβουλίου! Η ώρα που οι ομάδες οδηγούνται εκεί και η ηττημένη αποφασίζει ποιους παίκτες θα στείλει προς αποχώρηση!

Μία διαρροή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες η οποία αναφέρει πως σήμερα, οι Διάσημοι θα κερδίσουν την ασυλία και ο παίκτης που θα αποχωρήσει από την ομάδα των «Μαχητών» είναι η Σάρα Εσκενάζυ! Μία πληροφορία μπορεί να είναι παραπληροφόρηση ή και να είναι σωστή! Προσοχή! Εμείς δεν έχουμε επιβεβαιώσει καμία τέτοια πληροφορία, αυτό που σας αναφέρουμε δεν έχει σχέση με την διαρροή που σας δίνουμε καθημερινά! Το σίγουρο είναι ένα! H Σάρα Εσκενάζυ έχει τις λιγότερες θετικές ψήφους από την λίστα που δημιουργήθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία, από την ομάδα των «Μαχητών». (Διαβάστε παρακάτω…)

Από την άλλη, άλλη διαρροή θέλει τον Μπο να είναι ήδη στο ξενοδοχείο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να πήρε την ατομική ασυλία! Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη…

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας όμως, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε ότι πηγή του ανέφερε το αποτέλεσμα του σημερινού αγωνίσματος και της ψηφοφορίας στο Survivor!

«Μου ήρθε ένα μήνυμα το πρωί στο Instagram που το θεωρώ αξιόπιστο, να το πω; Μου έλεγε, σήμερα χάνουν οι διάσημοι, μου είπε και το σκορ, 10-6, και αποχωρεί ο Μπο! Έτσι μένουν Αγγελόπουλος με τον Χρανιώτη. Αν ισχύει αυτό, πρέπει να γίνει η ένωση! Εμένα μου κάνει ίντριγκα με ποιον ήταν υποψήφιος, για να αποχωρήσει! Το είπα με κάθε επιφύλαξη, μπορεί να μην ισχύει, ασχολείται πολύ με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα το δούμε, Κυριακή κοντή γιορτή!» ,είπε o συνεργάτης της Ελένης.

Ωστόσο, μετά από λίγο ο ίδιος ο Γρηγόρης ανακάλεσε on air το Spoiler για το Survivor. Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Έχω ένα λεπτό; Είμαι ωραίος γιατί θα πω, η ίδια πηγή μου έγραψε ότι δεν ισχύει αυτό που είπε, ότι έγινε λάθος, ότι δεν φεύγει ο Μπο, δεν ξέρει ποιος φεύγει, και θα σου στείλω μήνυμα 100% στις 9 η ώρα. Του λέω, εκείνη την ώρα, μπορεί και να κοιμάμαι!» είπε, εμφανώς αμήχανος ο Γρηγόρης και η Ελένη προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας: «Έχασες την πηγή σου; Κάποιον τον έστειλες για βρούβες; Στείλε μου κι εμένα στις 9, πολύ θα ήθελα να κοιμηθώ από τις 9, αλλά δεν έχουν κοιμηθεί ακόμη όλα τα παιδιά τότε!» Δείτε τη διόρθωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Μόλις επιβεβαιώσουμε κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε και το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες: Οι 2 μαθητές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα