Survivor: Ναι ναι, καλά διαβάσατε, η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με 10.000 ευρώ την εβδομάδα.
Αλήθεια ποια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο που δεν της «χρύσωσαν το χάπι» με όμορφα λόγια και κολακίες αλλά ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί της χρύσωσε και της φούσκωσε τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.
Είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM και έπειτα μπήκε στο Survivor από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς επειδή δεν άντεξε και είχε ένα αυτοάνοσο νόσημα.
Δηλαδή φέτος δεν θα το έχει; Για να καταλάβω δηλαδή. Το κορίτσι πολύ καλά κάνει και φεύγει αυτό το ΣΚ για Άγιο Δομίνικο και εγώ θα πήγαινα και με πολύ λιγότερα μάλιστα.
Αλλά ρε παιδιά, ποια είναι τελικά αυτή η Κάτια Ταραμπάνκο; Τόσο πολύ πουλάει; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι φέτος πήρε δική της εκπομπή στο Open και την έκοψαν κακήν κακώς.
Τι να πω… Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα! Για να δούμε τι θα δούμε!
BONUS VIDEO:
- Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε για Άγιο Δομίνικο! Τα πρώτα πλάνα από το αεροδρόμιο και…
- Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε για Άγιο Δομίνικο και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι
- Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη δημόσια έξοδος με τον σύντροφό της, μετά την αποχώρηση από το Survivor
- Survivor: Αστρονομικές οι αμοιβές των Διασήμων: Ο Βαλάντης παίρνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα
- My Style Rocks: Αναλαμβάνει η Κάτια Ταραμπάνκο την παρουσίαση;
- Σάκης Τανιμανίδης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει 5.000 ευρώ για κάθε…







