Survivor all Star: Σε δύο ομάδες έχουν χωριστεί οι Κόκκινοι εξαιτίας των δηλώσεων του Σπύρου Μαρτίκα – Η μισή ομάδα των Διασήμων ένιωσε άβολα με όσα ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κώστα Παπαδόπουλο στο Συμβούλιο. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στην άποψή του και προκαλεί τριβές.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην ομάδα των Διάσημων η δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα στο συμβούλιο αποχώρησης σε σχέση με τον συμπαίκτη του Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ο Μαρτίκας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το καλύτερο για την κόκκινη ομάδα θα ήταν να φύγει ο συμπαίκτης τους γιατί αυτό θα δυνάμωναν οι Διάσημοι.
Η ατάκα αυτή προκάλεσε την οργή τόσο του Παπαδόπουλου όσο και άλλων παικτών όπως της Σταυρούλας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ήταν καλός παίκτης να το καταλάβω».
Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε αν ο Μαρτίκας τον θεωρεί για… πέταμα.
Η ανάρτηση κόλαφος για τα ναρκωτικά στο Survivor – Παίκτρια τοποθετείται μετά τις καταγγελίες του Φλώρου
Αλήθειες με τη Ζήνα: Το εξώδικο από την Acun Medya για το Survivor και η αντίδραση της Κουτσελίνη
Οριστικό φινάλε για το Survivor – Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Λιανού στο τελευταίο 20λεπτο επεισόδιο






