Survivor Spoiler: Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα είναι γεμάτο εντάσεις.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) στο Survivor, είδαμε τσακωμούς, τρεις τραυματισμούς στη μπλε ομάδα, ακούσαμε για τεστ εγκυμοσύνης και παρακολουθήσαμε ακόμα μία νίκη των μπλε. Οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Τριαντάφυλλος, κάτι φυσικά που ήδη γνωρίζαμε.

Όμως, οι εντάσεις θα συνεχιστούν και απόψε!
Οι μπλε είναι αποδεκατισμένοι όμως ο αγιασμός του «Ντάφυ» και του Σάκη στην ομάδα φαίνεται πως έπιασε τόπο και θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία. Η μπλε ομάδα του Survivor θα κάνει το δύο στα δύο σήμερα και θα στείλει τους αντιπάλους ξανά στο συμβούλιο του νησιού και πάλι πεινασμένους.
Μάθε όλα τα καυτά νέα για το Survivor ΕΔΩ
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε πως εκτός από τον Τριαντάφυλλο, στόχος έχει γίνει και η Μαριάνθη, οπότε η λογική λέει πως θα είναι εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τη ψηφοφορία των παικτών. Το ερώτημα είναι ποιον θα ψηφίσει η Νικολέτα μιας και είναι αυτή που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.
- Survivor All Star spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
- Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
- Survivor Spoiler: Μεγάλη έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
- Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
- Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - O πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση
- Survivor spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση







