matsouka (1)

Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα

To βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου, όταν τα ραντάρ της Τροχαίας «τσάκωσαν» το αυτοκίνητο της ηθοποιού να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.


Οι άνδρες της Τροχαίας της έκαναν σήμα να σταματήσει και τότε διαπίστωσαν ότι η Δήμητρα Ματσούκα δεν είχε δίπλωμα αλλά και πινακίδες, καθώς της είχε αφαιρεθεί για άλλη παράβαση από τον Οκτώβριο.

Στη συνέχεια, η οδηγός υπεβλήθη σε αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το όριο. Η μέτρηση έδειξε 0,38 όταν το όριο είναι 0,24.

Σοκαρισμένος ο Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κατάφερε να κρύψει το σοκ του καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε στον αέρα, η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι πάρα πολύ φίλη του.

«Συνελήφθη πασίγνωστη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένη. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Είναι πολύ μεγάλο όνομα. Οδηγούσε πάνω από το όριο. Είναι πάρα πολύ μεγάλο όνομα. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει η ίδια και η οικογένειά της και αν θα βγει χωρίς δίπλωμα.

Στη Βουλιαγμένη έγινε αυτό. Της είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν το δίπλωμα. Τρελαίνεσαι γιατί ρε παιδί μου την ξέρω πάρα πολύ καλά, είναι φίλη μου. Δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις καμιά φορά. Έχω μουδιάσει. Έχει αφαιθεί ελεύθερη. Θα λιποθυμήσεις αν σου πω ποια είναι», είπε μεταξύ άλλων σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια είπε ο παρουσιαστής: «Θέλω να πάμε σε διαφημίσεις τώρα γιατί έχω σοκαριστεί… Πάμε σε διαφημίσεις λίγο για να συνέλθω».


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ