Μια διαφορετική φωτογράφιση για καλό σκοπό έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τους χρήστες του διαδικτύου να τον αποθεώνουν για την απόφασή του να συμμετέχει στο σχετικό concept.
Σε εικόνες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος Άσπα Κουλύρα, από ένα θέμα που «δεν δημοσιεύτηκε ποτέ», ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.
Στις φωτογραφίες με θέμα τη συμπερίληψη και τη μοναδικότητα κάθε ατόμου, ο Βασίλης Μπισμπίκης καταγράφεται, μεταξύ άλλων, να ποζάρει στον φακό φορώντας μία ρόμπα, με βερμούδα, διχτυωτές κάλτσες και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες.
Σε άλλη εικόνα, ο ηθοποιός απαθανατίζεται με μία γάτα στην αγκαλιά του, ενώ σε άλλο καρέ ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίζεται με ροζ πουκάμισο, το οποίο φορά ανοιχτό, μία μαύρη φόρμα και ένα τσιγάρο στο στόμα.
«Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε ένα υπέροχο θέμα για τη συμπερίληψη που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Ένας ωραίος, ακομπλεξάριστος τύπος» σημείωσε η φωτογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τα αποθεωτικά σχόλια να πέφτουν βροχή τόσο για την ίδια όσο και για τον ηθοποιό.
«Φανταστική φωτογράφιση», «Ένας ωραίος άνθρωπος», «Είδωλο», «Εξαιρετική προσέγγιση, συγχαρητήρια και σε εσάς και στον Βασίλη Μπισμπίκη που αποδεικνύει το υψηλό ενσυναισθητικό του επίπεδο», «Συγκλονιστική φωτογράφιση», ήταν μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση της φωτογράφου.



Μην χάσετε:
Φωτό: Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι για ερωτευμένους!
Δέσποινα Βανδή: Σε κοσμηματοπωλείο με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Θα έχουμε ευχάριστα;
- Ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει ξυπόλητος με Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη
- Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ο γάμος, η πρόβα νυφικού και το Λουτράκι
- Βασίλης Μπισμπίκης: Με άλλα μαλλιά και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν στην αρχή της καριέρας του
- Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε πάλι γήπεδο! «Είμαι χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού, έχω παίξει και ξύλο».
- Βασίλης Μπισμπίκης για το περιβόητο ζεϊμπέκικο: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια»
- Βασίλης Μπισμπίκης: Το spoiler για τον Σασμό και η αποκάλυψη: «Ψάχνω οικόπεδο στην Κρήτη»







