Η δημόσια έκκληση του Γιάννη Σερβετά για βοήθεια

Ο Γιάννης Σερβετάς έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
Ο παρουσιαστής έγραψε ποστάροντας μια φωτογραφία: «Λίγο την προσοχή σας παρακαλώ. Το όνομά του είναι SABAH CANAJ (Σαμπα Καναϊ) είναι 28 ετών δεν μιλά ελληνικά και πάσχει από νοητική υστέρηση. Χάθηκε στις 28/12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δεν έχει μαζί του έγγραφα ούτε χρήματα. ΥΓ. Έλα ένα ντου με κοινοποιήσεις να τον βρούμε τον άνθρωπο». Είναι ευαισθητοποιημένος με άτομα που είναι με ειδικές ανάγκες και προσπαθεί να βοηθάει όπου μπορεί.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Παραμένει στο Epsilon στη νέα εποχή Σαββίδη;

Ελεονώρα Μελέτη: Η Τρυφερή Ανάρτηση Του Συντρόφου Της Λίγες Ημέρες Μετά Την Αποκάλυψη Του Γάμου Τους!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Παρουσίαση της νέας συλλογής τραγουδιών Απεργία Δωματίου (12 Εύκολα Τραγούδια για Δύσκολη Ακρόαση) – Guest Star η Ελένη Ροδά

Ο Ι. Κ. Πανόπουλος και το μουσικό σχήμα Μεγάλοι Παλαιοί παρουσιάζουν ζωντανά το νέο άλμπουμΑΠΕΡΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »