Στο Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni συναντήσαμε την Ελένη Φουρέιρα!
Το στυλάτο ξενοδοχείο διαθέτει άνετο pool garden που προσφέρεται για χαλαρές, απολαυστικές βραδιές με όμορφη συντροφιά.
Δίπλα στην πισίνα του Somewhere, η διοίκηση του ατμοσφαιρικού boutique hotel μας επιφυλάσσει μία αναπάντεχη έκπληξη.
Το Pink Flamingo, από το κέντρο της Αθήνας, έχει κατεβεί στην Βουλιαγμένη.
Ο Βασίλης Καλλίδης έχει στήσει την κουζίνα του δίπλα στην πισίνα του Somewhere και κάνει τον κήπο άνω-κάτω, σε ένα pop up project που φέρνει νότια τα bao και τα dim sum, είτε μετά την παραλία, σε χαλαρό after beach mood, είτε για βραδινό δείπνο al fresco.
Το pop up εστιατόριο στήνεται στον πιο δροσερό και όμορφο κήπο, ακριβώς πάνω από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και μεταφέρει την street αύρα του πετυχημένου Pink Flamingo στα νότια προάστεια.
Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου η αφιέρωση του Γιώργου Ντάβλα στην αείμνηστη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στην Άννα Βίσση
Angsana Corfu Resort & Spa: Η τέχνη της ευεξίας και της φιλοξενίας επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στο Ιόνιο
Myconian Collection: Hotel-hopping σε γωνιές της Μυκόνου, ανακαλύψτε το Myconian Korali και το Myconian Kyma






