Την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα την όμορφη πόλη της Λεμεσού επέλεξαν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους η Σάσα Βαρδινογιάννη και ο Γιώργος Ντάβλας, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel των Stademos Hotels, το οποίο αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και των διακοπών υψηλού επιπέδου.
Η αληθινή φιλοξενία ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν του Mediterranean Beach Hotel, ένα superior 4 αστέρων θέρετρο που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του κόλπου της Λεμεσού και είναι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του βασιλείου της Αμαθούντας, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης ( 8 χιλιόμετρα ). Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του όχι μόνο πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά και μία απόλυτη εμπειρία διακοπών με έντονο το άρωμα της Μεσογείου καθώς είναι χτισμένο με επιβλητική θέα στη θάλασσα περιτριγυρισμένο από εκπληκτικούς κήπους.

Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου η αφιέρωση του Γιώργου Ντάβλα στην αείμνηστη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στην Άννα Βίσση
Angsana Corfu Resort & Spa: Η τέχνη της ευεξίας και της φιλοξενίας επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στο Ιόνιο
Myconian Collection: Hotel-hopping σε γωνιές της Μυκόνου, ανακαλύψτε το Myconian Korali και το Myconian Kyma





