Άγριες Μέλισσες: Η συγκινητική συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η σκηνή που η Λενιώ θα συναντήσει τη Δρόσω στην Τρούμπα θα ραγίσει καρδιές!

Ο Κωνσταντής θα συναντήσει τη Δρόσω στην Τρούμπα και θα προσπαθήσει να την επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο!

Ο Κωνσταντής θα ενημερώσει τη Λενιώ για τη Δρόσω και τι συμβαίνει στη ζωή της και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές που δεν είναι άλλη από τη συνάντηση της Λενιώς με τη Δρόσω στην Τρούμπα.

Συγκεκριμένα το Πρωινό ανέφερε:
«Θα δούμε πώς συνδέεται η ιστορία της Τρούμπας με το Διαφάνι. Η Δρόσω πέφτει ακόμα πιο χαμηλά, η σχέση της με τον Τάκη οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τη Δρόσω να κάνει μόνο παρέα σε κάποια τραπέζια στο καμπαρέ Χαβάη. Θα το πάει ένα βήμα παρακάτω και θα πέσει στα δίχτυα του πληρωμένου έρωτα. Σας είχα πει ότι ο Κωνσταντής θα επισκεφτεί κάποια στιγμή με τον Μελέτη την Τρούμπα.

Ο Κωνσταντής όταν θα τη δει θα συγκλονιστεί και από εκεί και πέρα θα βάλει σκοπό της ζωής του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Η Ελένη αρκετά αργότερα αποφυλακίζεται και ο Κωνσταντής θα ενημερώσει την Ελένη για τα καθέκαστα, τι συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της. Η Ελένη θα πάθει σοκ, θα συγκλονιστεί και αρκετά αργότερα θα δούμε μια πολύ δυνατή σκηνή, ίσως μια από τις πιο δυνατές της φετινής σεζόν, συνάντηση της Ελένης με τη Δρόσω στην Τρούμπα»!

Πηγή

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6752 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr