Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα τα αποκαλύπτει όλα στον Σέργιο: «Η Δρόσω είναι η μάνα σου!»

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό που κρατούσαν όλοι κρυφό αποκαλύπτεται και τα πάντα αλλάζουν ριζικά. Η Ρένα σε ένα από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, θα ομολογήσει το μυστικό που της είπε η Μυρσίνη που αφορά την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Ο μικρός Σέργιος απαρνείται τους πάντες

Ο κλοιός πλέον έχει στενέψει για όλους. Η Δρόσω και η Ασημίνα γνωρίζουν πως η Ρένα ξέρει πολύ καλά την αλήθεια που αφορά τον μικρό Σέργιο. Οι απειλές της, κάνουν τις δύο αδερφές να θορυβηθούν αρκετά καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πώς η Ρένα ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Έτσι, σε μια συνάντηση που θα έχει με τον μικρό Σέργιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η γυναίκα θα του κάνει υποδείξεις που θα κάνουν το μικρό να αντιδράσει. «Μην μου λες τι να κάνω, δεν είσαι η μαμά μου, η Ασημίνα είναι η μητέρα μου» της λέει ο μικρός και εκείνη του απαντά, «Ούτε η Ασημίνα είναι. Η Δρόσω είναι η πραγματική σου μητέρα, Σέργιε!»

Ο κόσμος του μικρού Σέργιου γκρεμίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, με τον Νικηφόρο να μαθαίνει τι ακριβώς έγινε, διώχνοντας την Ρένα από το σπίτι έξαλλος. Ο μικρός Σέργιος αρνείται να το δεχθεί όλο αυτό και η αποκάλυψη της Ρένας όπως θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσει μεγάλους μπελάδες στην οικογένεια. Θα δεχθεί ο μικρός την Δρόσω για μητέρα του και πόσο θα επηρεάσει αυτό την σχέση του με την Ασημίνα;

HOT: Άγριες μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λευτέρη Μεγαρίτη στον στρατό και η μεγάλη απόφαση

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts