Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο που κανείς δεν περίμενε

Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ANT1, Άγριες μέλισσες.
Η κατάθεση του Θωμά για τον φόνο του Γιάν­νου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρί­σκουν όλους απέναντι τους, παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης ενώ ο εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλού­νται να καταθέσουν.

Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Από την άλλη, ο Μιλ­τιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυ­ρέψει εκδίκηση από τον Δούκα.

Παράλληλα, ο Νέ­στορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξα­φανιστεί μετά την κατάθεση του. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ δίνει στον Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη.

Την επόμε­νη μέρα, ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριμώ­ξει τους Σεβαστούς και ν’ αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου, ενώ ο Παναγιώ­της πνίγεται ξανά απ’ τις ενοχές του, καθώς θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον χαμό του νεαρού.
Ο Κωνσταντίνος και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη, ο οποίος αναγκάζεται να δώσει διαζύγιο.

Τέλος για Πηνελόπη και Κλεομένη.

ΠΗΓΗ:MYtv

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6833 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr