«Άσε με ρε αγάπη μου να…» – Mεγάλη ένταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με το Στέλιο Κουδουνάρη

Το look της Χριστιάννας την Παρασκευή 10/2 στο My style rocks ήταν ένα από αυτά, που προβλημάτισε περισσότερο τον κριτή με τις χαμηλές βαθμολογίες, Στέλιο Κουδουνάρη.

Η κοπέλα παρουσίασε ένα πιο μεγαλίστικο ρούχο, το οποίο κατά τον Στέλιο ήταν αφενός ωραίο, αφετέρου τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, καθώς της είπε ανοιχτά, πως νιώθει ότι την ντύνει κάποιο στυλίστας.

Η ίδια από τη μεριά της δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τη δήλωση του, σε κάθε περίπτωση όμως έδειχνε φανερά ενοχλημένη με όσα άκουσε για το πρόσωπό της.

Η ένταση του Στέλιο Κουδουνάρη με την Χριστιάνα στο My style rocks

«Άσε με ρε αγάπη μου να σου πω. Μιλάω και πετάγεσαι. Έχετε γίνει όλες ίδιες. Δεν μπορούμε να μιλήσει σε αυτό το παιχνίδι. Θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Vodos


Έξαλλος έγινε ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός με το ύφος της Emilia Vodos, την ώρα που ο σχεδιαστής της έλεγε την άποψη του για το λουκ. Ο κριτής βέβαια, δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε:

«Ξεκαβάλα γιατί δεν θα σε οδηγήσει στον σωστό προορισμό αυτό που κάνεις. Αν δεν θες την άποψή μας, δεν θα την παίρνεις», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Emilia Vodos απάντησε: «Θα είμαι αυτή που ήμουν από την αρχή και θα είμαι μέχρι το τέλος. Εγώ την ακούω την άποψή σας, αλλά εδώ κρίνομαι μόνο για την προσωπικότητά μου και τίποτα άλλο».

«Για την αγένειά σου κρίνεσαι» της φώναξε ο Στέλιος Κουδουνάρης κι η ίδια τελικά επέστρεψε στην θέση της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, νά στε καλά!», είπε με ειρωνικό ύφος η Emilia.

Να υπνεθυμίσουμε ότι η συνολική βαθμολογία της διαγωνιζόμενης ήταν 6,4. Μετά τον τσακωμό της με τον Κουδουνάρη, δεν της έφτασαν οι προσβολές και γυρίζοντας στην καρέκλα της, ξεκίνησε να μουρμουρίζει λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να κρίνεται για τον χαρακτήρα της, αλλά για το λουκ της.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Κάθε ώρα και στιγμή ασχολούνται με τον χαρακτήρα μου για το τι λέω και τι κάνω, αν είναι δυνατόν εδώ μέσα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »