Έγκυος η Δανάη Μιχαλάκη! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Την πιο τρυφερή αποκάλυψη ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί έκανε η Δανάη Μιχαλάκη, ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία της με μπικίνι όπου είναι ορατή η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία είναι παντρεμένη εδώ και περίπου δύο χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, γιο της επίσης αγαπημένης ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, περιμένει το πρώτο της παιδί και έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη μέσα από τα social media, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες της που είναι εμφανής η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης σειράς αυτών των φωτογραφιών:

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου 🎂
Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού! ❤️».

Η Δανάη Μιχαλάκη τις προηγούμενες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Φολέγανδρο, νησί που επέλεξε για τις διακοπές της. Οι φωτογραφίες της όμως δεν «μαρτύρησαν» το γλυκό μυστικό της, μέχρι σήμερα που αποφάσισε η ίδια, μία σημαντική μέρα για εκείνη και τους δικούς της ανθρώπους, να ανακοινώσει τα ευχάριστα.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σήμερα γιορτάζουν δύο χρόνια γάμου και φυσικά ανυπομονούν πλέον και για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts