Έκτορας Λιάτσος: Το Ναυάγιο, η μητέρα του Λουκία Πιστιόλα και η εμφάνισή του στο Εκείνες και Εγώ

Το Ναυάγιο: Ο Έκτορας Λιάτσος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega και ερμηνεύει τον ρόλο του Πέτρου, είναι ο γιος της γνωστής ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα.

Ο Έκτορας ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του Πέτρου Κωνσταντάκη, ενός αγρότη από την Κρήτη, γιος του παπά, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Η ζωή του αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο μοιραίο πλοίο, Φοίνιξ. Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή, και αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από ένα φόνο που έκανε άθελά του. Το ναυάγιο του χάρισε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή έχοντας απελευθερωθεί από τα βάρη του παρελθόντος.

Ο νεαρός ηθοποιός έγινε πατέρας σε πολύ μικρή ηλικία, έφυγε στα 17 του για να σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία, οι οποίες ωστόσο δεν ευδοκίμησαν. Ο Έκτορας επιστρέφοντας στην Αθήνα, έμεινε στα Εξάρχεια και έπιασε δουλειά ως barman σε ένα στέκι δίπλα στη δραματική σχολή «Πράξη 7», όπου και τελικά γράφτηκε. Αργότερα σπούδασε στο θέατρο Τέχνης, από το οποίο και αποφοίτησε το 2013. Όλα όμως άρχισαν να αλλάζουν ουσιαστικά όταν χτύπησε το τηλέφωνό του για να του δώσουν ρόλο στον «Ορέστη» του Ευριπίδη.

Το μικρόβιο της υποκρτικής το πήρε από τη μητέρα του, Λουκία Πιστιόλα, που όλοι λατρέψαμε μέσα από το ρόλο της Ελένης, της αιώνιας αρραβωνιαστικιάς του Ζάχου Δόγκανου, στη σειρά, Εκείνες και εγώ.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Έκτορας Λιάτσος έκανε ένα μικρό πέρασμα, σε ηλικία 9 ετών σε ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στη σειρά Εκείνες και Εγώ, που έπαιζε και η μητέρα του μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος ερμήνευσε τον θρυλικό πλέον Ζάχο Δόγκανο.

Δείτε απόσπασμα από την εμφάνισή του στο 14ο λεπτό από το επεισόδιο του Εκείνες και εγώ:

Παππούς του Έκτορα Λιάτσου (πατέρας της μητέρας του) ήταν ο Γεώργιος Πιστιόλας που ίδρυσε την εταιρεία Agrino.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας απεβίωσε το 2019, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά. Ο ίδιος είχε γεννηθεί το 1930 και μαζί με τους δύο του αδελφούς, Ευστράτιο και Ευθύμιο, δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού το 1962.Μάλιστα, είχε διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από το 1983 έως το 2002 και επί χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.Μαζί με τη γυναίκα του απέκτησε δύο κόρες, τη γνωστή ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και τη Βασιλική Πιστιόλα, νυν αντιπρόεδρο της εταιρείας Agrino.«Έχω κάνει 1-2 δουλειές στην τηλεόραση, οπότε αν κανείς με αναγνωρίσει στο δρόμο, παγώνω, νιώθω πάλι πολύ αμήχανα», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.«Για πάρα πολλά χρόνια δούλευα σε μπαρ. Θέατρο – μπαρ· για πολύ καιρό ταυτόχρονα. Όταν τελείωνα από μια παράσταση δεν αναζητούσα την επόμενη, πήγαινα στο μπαρ και περίμενα να έρθει μια πρόταση. Έχω δουλέψει πολλές φορές σε μπαρ, επειδή έχω πει «όχι» σε παραστάσεις στις οποίες δεν ήθελα να συμμετέχω. Ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν έκανα εκπτώσεις. Για την ακρίβεια, έχω κάνει ελάχιστες. Πλέον, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε άλλους χώρους για να μπορώ να συντηρώ αυτό το προφίλ επιλογών», είχε πει επίσης το Έκτορας Λιάτσος.

Η ιδιαίτερη σχέση με την Χριστίνα Χειλά

Φαμέλη

Δείτε τι είχε πει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον ηθοποιό και για το ταινιάκι τους που διήρκησε μόλις τέσσερα λεπτά:

Διαβάστε επίσης:

Έκτορας Λιάτσος: Η ηθοποιός μητέρα του, η πλούσια οικογένειά του, ο ρόλος στο Ναυάγιο και η ιδιαίτερη σχέση με τη Φαμέλη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts