Ο Αλέξανδρος Σήαρς μιλώντας στον Σάββα Πούμπουρα στο αποψινό επεισόδιο του Nomads 2 δήλωσε ότι ίσως να έπρεπε να αναλάβει την αρχηγία της ομάδας του καθώς θα τα πήγαινε καλύτερα σε σχέση με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.
Δεν μετανιώνει που τον βοήθησε να γίνει αρχηγός αλλά θεωρεί ότι εκείνος θα τα πήγαινε καλύτερα με τον ηθοποιό αν διαφωνεί μαζί του.
«Δεν συμφωνώ γιατί νομίζω θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Επειδή ήμουν στον στρατό στις ειδικές δυνάμεις λοχίας και επιλοχίας ήταν εύκολο να μπω και να δίνω διαταγές. Νομίζω όμως ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Από θέμα εμπειρίας εγώ είμαι 40 χρονών ενώ ο Αλέξανδρος 25. Για μένα ισορροπία σημαίνει να κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί. Αν θέλετε να γίνω μπαμπούλας μπορώ να γίνω πολύ εύκολα».
Δείτε επίσης:
- Χρήστος Βασιλόπουλος: Η ζωή στην Αμερική, οι δυσκολίες και ο ρόλος του... μπαμπά!
- Η γη της ελιάς spoiler: Ο Βασιλόπουλος μπαίνει στη σειρά για να κάνει κακό
- Χρήστος Βασιλόπουλος: Το spoiler για τη Γη της Ελιάς και ο επώνυμος νονός του γιου του
- Nomads 2: Έξαλλος ο Σπαλιάρας - «Δεν είναι δυνατόν ρε μ@λ@κ@»- Η ένταση και η διακοπή του παιχνιδιού
- Nomads: Πίντζης και Αλεξάνδρου κράζουν τον Μαυρίδη. Τον κατηγόρησαν για...
- Ενοχλημένος ο Μαυρίδης με τον Αλεξάνδρου! Συνεχίζεται η κόντρα στο Nomads







