Η γη της ελιάς spoiler: Ο Βασιλόπουλος μπαίνει στη σειρά για να κάνει κακό

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή Ελένη και την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/11) ο Χρήστος Βασιλόπουλος.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, που το 2009 πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να κάνει μία νέα αρχή στο Λος Άντζελες, μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, για τον γιο του, την μητέρα του και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο του στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο χρόνος θα δείξει

«Ήταν μια εσωτερική αναζήτηση, είχα την περιέργεια και αποδείχτηκε σωτήρια. Με το που έφυγα ήρθε η κρίση στην Ελλάδα. Είχα έναν ένστικτο που με οδήγησε εκεί», είπε για την απόφασή του να αφήσει την καριέρα του και να ξεκινήσει από το μηδέν στην Καλιφόρνια.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου, βλέπω ότι έχω προχωρήσει και έχω κάνει κάποια βήματα αλλά ο χρόνος θα δείξει».

«Πρέπει να ταιριάζει η ενέργειά σου με τον τόπο που θα μείνεις. Η Καλιφόρνια είναι ένα μέρος, στο οποίο με το που προσγειώθηκα ένιωσα αμέσως οικεία. Προσελκύει άτομα από όλον τον κόσμο, ηθοποιούς, σκηνοθέτες. Έχω Έλληνες φίλους εκεί», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στον γιο του, που γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας.

«Στον γιο μου μιλάω μόνο ελληνικά, έχει ψυχή Έλληνα. Στη συνέχεια θα κάνουμε και μαθήματα μαζί για να μάθει και να γράφει και να διαβάζει σωστά», είπε.

Χρωστάω πολλά στη μαμά μου

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Η πατρότητα ήρθε αναπάντεχα και απλά αφέθηκα. Στην αρχή βέβαια πανικοβλήθηκα αν και πάντα ήθελα παιδιά».

Όσο για τη σχέση του με την μητέρα του, που έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα σημείωσε: «Όσο μεγαλώνεις βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Η σχέση μας τώρα είναι διαφορετική. Η μαμά μου με έχει φτάσει εδώ που είμαι. Με έχει επηρεάσει μαζί με την γιαγιά. Είναι οι γυναίκες που με έμαθαν πως να αγαπάω τις γυναίκες, πως να τις σέβομαι, να τις εκτιμώ και τους χρωστάω πολλά».

«Θέλω πάντα να κρατάω επαφή με ανθρώπους του χώρου στην Ελλάδα. Αυτό δουλεύει υπέρ μου. Απλά ενημερώνω πότε θα είμαι στην Αθήνα, κάνουμε ραντεβού, μιλάμε για τις δουλειές μας», ανέφερε για τις σχέσεις που διατηρεί με τους συνεργάτες του στην Ελλάδα και υπογράμμισε ότι η παραμονή του εξαρτάται από την γιο του.

«Είναι ανάλογα το πρότζεκτ και ανάλογα με τη διάθεση του γιου μου. Σίγουρα δεν μπορώ να μείνω πολύ καιρό μακριά του. Με χρειάζεται και τον χρειάζομαι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει μόνιμα στη χώρα μας, αποκρίθηκε: «Αυτό είναι προς συζήτηση. Θα το δούμε. Μου αρέσει όμως η ποιότητα της Ελλάδας, ο τρόπος ζωής».

Τα 13 επεισόδια στη Γη της Ελιάς

Τέλος, μίλησε για τον μυστηριώδη ρόλο που θα υποδυθεί στη «Γη της Ελιάς» και έδωσε ένα μικρό spoiler.

«Θα κάνω έναν πλαστικό χειρουργό, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ισμήνης. Θα εισβάλω στη σειρά για κακό. Θα απαγάγουν το παιδί μας και θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Παίζω σε 13 επεισόδια και έχουν γυριστεί όλα. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου».

Διαβάστε επίσης:

Η Γη Της Ελιάς: Ο Φίλιππος Αποφυλακίζεται Και Ο Στάθης Πάει Να Τον Σκοτώσει

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts