Έρωτας φυγάς: Έξαλλη η Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους»

Έρωτας φυγάς: Με αφορμή την είδηση πως η σειρά ολοκληρώνεται, η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Η ηθοποιός εξήγησε ότι η ίδια έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο, καθώς και το αίσθημα αδικίας που αισθάνεται μετά τις δυσμενείς εξελίξεις.

«Είναι σαφέστατα άδικο και αυτό το αισθανόμαστε από την άποψη του ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 110 επεισόδια αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Δηλαδή είναι λόγο σχετικό μιας και το κάνουν αυτό πάντα τα κανάλια. Στην αρχή συμφωνούν για110 επεισόδια αλλά, με δεδομένο ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι.

Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο. Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Ήξερα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Άρα δεν είναι ότι «κάναμε μέχρι το συμφωνημένο» γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου», είπε αρχικά η Μαριάννα Πολυχρονίδη και συνέχισε:

«Η εταιρεία παραγωγής έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, αλλά δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Από ότι ξέρω υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Οι «Αργοναύτες» μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας, είναι πάρα πολύ εντάξει απέναντι μας και τώρα μάθαμε ότι έχουν οικονομικό θέμα με το κανάλι».

Δείτε το βίντεο:

Έρωτας φυγάς αποκάλυψη: Τι έγραφε το μέιλ που έλαβαν οι ηθοποιοί για το φινάλε

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή στα όσα λέγονται για τη σειρά του Open, Έρωτας φυγάς, έδωσε στις 1/12 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και όπως ανέφερε, το κανάλι προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τα κέρδη, ενώ ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές και δεν μπορούν να συνεχίσουν, βάζει φρένο για τη συνέχεια.

«Λανθασμένα κυκλοφορεί ότι κόβεται ο Έρωτας φυγάς. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα σας δώσω όλα τα στοιχεία. Όντως η εταιρία παραγωγής έστειλε ένα μέιλ σε όλους τους ηθοποιούς και τους ενημέρωνε ότι η συμφωνία που είχαν για συγκεκριμένα επεισόδια θα ολοκληρωθεί.
Η σειρά όντως προς το παρόν φαίνεται ότι ολοκληρώνεται στα 110 επεισόδια που μας πάνε περίπου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Αυτό που μαθαίνει ότι η συγκεκριμένη σειρά που κάνει πολύ υψηλά νούμερα, είχε ένα τεράστιο κόστος. Για τις δύο σεζόν έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Η νέα διοίκηση του σταθμού έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση να μεταφέρει τη σειρά σε νέα ώρα. Η σειρά δεν κατάφερε να φέρει ανάλογα έσοδα σε αυτή τη ζώνη
», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε:

«Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που θα το δούμε σε λίγους μήνες. Υπάρχει κάποια αλλαγή που έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να είναι και για την εξέλιξη της σειράς θα ήταν δύσκολο αυτό που λέμε το “αν φύγει ο πρωταγωνιστής”. Έχει να κάνει με ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι πρωταγωνιστές και δεν μπορώ να το θίξω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαπραγμάτευση παρόλο που πήραν το μέιλ. Το κανάλι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, προσπαθεί να μειωθεί το μπάτζερ και να τελειώσει η σειρά αντί για Μάρτιο, τον Ιούνιο».

Μάλιστα, στη Super Κατερίνα, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το μέιλ που έλαβαν οι πρωταγωνιστές χθες από την εταιρεία παραγωγής. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day το πρωί της Πέμπτης 30/11, το καθημερινό σίριαλ του σταθμού μετά τις γιορτές ρίχνει αυλαία.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τον «Έρωτα Φυγά» δεν θα έχουν τη δυνατότητα –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να δουν πως ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια ελλείψει χρημάτων.

Μάλιστα, χθες οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο περιγράφει τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς, ωστόσο το Open οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς εξελίξεις εβδομάδας: Δεν καταφέρνουν να φύγουν και ο Μάρκος συλλαμβάνεται

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »