Έρωτας φυγάς: Νέες προσθήκες και ανατροπές

Έρωτας φυγάς: Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του OPEN επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα συναρπαστικά επεισόδια από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί πρωταγωνιστούν οι Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Κωνσταντάκη, Αρετή Πασχάλη, αλλά και η Άννα Αδριανού και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο κύκλο.

Η ιστορία του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, των δύο ερωτευμένων νέων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους επιστρέφει για να αφηγηθεί όσα γεγονότα έμειναν να εκκρεμούν.

Ο Έρωτας φυγάς μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts