Έρωτας φυγάς: Όλη η αλήθεια για την παραίτηση του Σβήγκου από τη σειρά και η ανατροπή που δεν περιμένει κανείς

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το απόγευμα της Κυριακής 26/11. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην δραματική σειρά του Open Έρωτας φυγάς στην οποία και πρωταγωνιστεί εδώ και δύο σεζόν. Μίλησε και για τις ψευδείς ειδήσεις που έχει βιώσει αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται.

«Πολλές φορές και διάφορες στιγμές οι δημοσιογράφοι είναι αναγκασμένοι να γεμίζουν μια σελίδα και θα γράψουν κάτι χοντρό ή άσχημο. Αν θίγει κάποιο τρίτο πρόσωπο θα πάρω τηλέφωνο. Ή τις προάλλες ήρθα σε δύσκολη θέση με τη δουλειά μου γιατί έγραφαν ότι παραιτούμαι. Μου δημιούργησε πρόβλημα εργασιακό με τα συμβόλαια. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με το τι γράφουν ή τι κυκλοφορεί. Δεν κοιτάω ούτε τα νούμερα, ούτε τις κριτικές», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Η μόνη ελπίδα που μπορώ να έχω και τα τελευταία χρόνια με ακολουθεί είναι να φτιαχτεί η παιδεία. Θεωρώ ότι είναι στρατηγικό η έλλειψη παιδείας, να μην έχουν άποψη και να μην έχουν ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπό τους. Όλα αυτά σε κάνουν μισάνθρωπο! Είσαι ένας φοβισμένος άνθρωπος που σε νοιάζει να βγάλεις τη μέρα σου και δεν σε νοιάζει τι γίνεται στο διπλανό σπίτι. Η παιδεία είναι για εμένα, από το σπίτι και από το σχολείο που εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο ένας που τα βλέπει διαφορετικά. Εκφράζω την άποψή μου!

Η οικογένειά μου με μεγάλωσε με πολλή αγάπη, ποτέ δεν μου μίλησαν για τη διαφορετικότητα ότι πρέπει να τη φοβάμαι ή το οτιδήποτε. Η δουλειά μου μού άνοιξε πολλά επίπεδα μέσα μου από τα έργα που διάβαζα. Να νιώθεις ότι σε αγαπάνε, τους στηρίζεις και σε στηρίζουν. Όλα αυτά που έχουν βγει για το εάν η οικογένεια είναι δύο μαμάδες, δύο μπαμπάδες, ας βγουν οι ειδικοί να μιλήσουν. Το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη!».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στη σειρά, Έρωτας φυγάς, ανέφερε δίνοντας spoiler ο ηθοποιός: «Θα έρθει μια φοβερή ανατροπή, όχι κακή που δεν την περιμένει κανείς. Έρχεται τρίτο άτομο ανάμεσα σε μένα και την Αλεξάνδρα που μένουμε παγωτό!».

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts