Έτσι θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της Μάγισσας

H Μάγισσα: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της σειράς που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 15/4 και όπως ήδη έχετε καταλάβει από τα προηγούμενα δύο επεισόδιο, οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε θα κόψουν την ανάσα.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα πληρώσουν για τα κρίματα του παρελθόντος τους με τη Θεοφανώ να χάνει τη ζωή της. H Μάγισσα 2 θα έρθει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο του 2024 και όλα θα είναι διαφορετικά. Στο πολυαναμενόμενο prequel της σειράς θα πρωταγωνιστήσει η Μαρία Κίτσου και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η ίδια αναμένεται να εμφανιστεί και στο τέλος του πρώτου κύκλου.

Αγνώριστη η Μαρία Κίτσου έρχεται με τη σειρά «Nα με λες μαμά» – Το καστ και η υπόθεση

Η Μαρία Κίτσου στο μεγάλο φινάλε της Δευτέρας 15/4

Στο τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να δούμε, ανάμεσα σε άλλα την κήρυξη της Επανάστασης στην Αρεόπολη στις 17 Μαρτίου 1821. Το μπαούλο με τον θησαυρό του Μήτρου Γερακάρη θα φέρει στις οθόνες μας και κάτι άλλο που συνδέεται με όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας.

Στο νέο teaser για τη Μάγισσα 2, που θα ακολουθήσει μετά το φινάλε θα δούμε για πρώτη φορά τη Μαρία Κίτσου και μάλιστα με βενετσιάνικο αέρα.

H Μάγισσα 15/4 – Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η Θεοφανώ πετυχαίνει να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό αλλά η ίδια δεν θα καταφέρει να επιβιώσει. Ωστόσο, η θυσία της να σώσει τους αγαπημένους της και κυρίως το παιδί της πετυχαίνει και αυτός ήταν ο σκοπός της.

Με τον χαμό της μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για Λασκαραίους και Γερακάρηδες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Αντρέι και Μάρκος δίνουν τα χέρια, αφήνουν πίσω την κόντρα τους και φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς.

Παρθενόπη Μπουζούρη: «Δαγκώθηκα λίγο όταν πήρα τις πρώτες σκηνές της Πολυξένης στη Μάγισσα»

H Μάγισσα – Δείτε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου:

Μπορεί να έχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάρκος αλλά και κομμάτι του εαυτού της, που θα είναι πάντα παρηγοριά για τον Αντρέι.

Δείτε στο βίντεο τι είπε για τη Μάγισσα ο Αναστάσης Ροϊλός, σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts