Παρθενόπη Μπουζούρη: «Δαγκώθηκα λίγο όταν πήρα τις πρώτες σκηνές της Πολυξένης στη Μάγισσα»

Καλύτερα δε γίνεται: Στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Παρθενόπη Μπουζούρη. Η ηθοποιός μίλησε για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 αλλά και για τη νέα της θεατρική παράσταση ενώ αναφέρθηκε και στην απότομη ενηλικίωση της όταν έχασε την μητέρα της.

«Αν και έχετε μια μακρά πορεία στο θέατρο, το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο έγινε τώρα, πριν από λίγο καιρό. Πως και σας πήρε τόσα χρόνια να πείτε το ναι στην τηλεόραση;» ρώτησε, αρχικά, ο ρεπόρτερ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού για να απαντήσει ως εξής η Παρθενόπη Μπουζούρη. «Να πω το ναι στην τηλεόραση… ακούγεται κάπως, σαν να είχα δεκάδες προτάσεις και έλεγα όχι. Όχι, δεν είχα καμία πρόταση ποτέ! Θα έπρεπε να διεκδικήσω εγώ, να ψάξω εγώ και νομίζω ότι δεν έχω και κανένα ταλέντο σε αυτό. Η Μάγισσα ήρθε σαν ένα πολύ μεγάλο δώρο στη ζωή μου και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που συνέβη».

Τάσος Νούσιας: «Το τέλος στη Μάγισσα πλησιάζει, θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει»

«Όταν πήρα τις πρώτες ερωτικές σκηνές της Πολυξένης, με την χωριατοπούλα, δαγκώθηκα λίγο. «Τώρα αυτό πως θα γίνει; Είναι πολύ μεγάλη η έκθεση και πολύ μεγάλη η κλίμακα της έκθεσης» έλεγα. Φυσικά και θα ήθελα τώρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση. Και γιατί όχι και κάτι άλλου είδους. Δηλαδή θα μου άρεσε μέχρι και κωμωδία να κάνω στην πραγματικότητα».

«Κάποια στιγμή στη ζωή μας, ναι, «σκοτώσαμε» κάτι μικρό που πόνεσε πολύ. Ο πόνος μας πάει παρακάτω και είναι η διαδρομή μέσα από την οποία γινόμαστε ενήλικες. Εγώ ενηλικιώθηκα απότομα, μέσα σε ένα καλοκαίρι, όταν έχασα την μαμά μου η οποία έφυγε νέα και πολύ οδυνηρά» παραδέχθηκε, επίσης, η Παρθενόπη Μπουζούρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts