Ήλιος: Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη – Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ήλιος: Δύσκολα τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.
Ο Δημήτρης θα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που θα δεχτεί.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το my tv, η μικρή Αζίζα θα πέσει θύμα μιας πολύ καλοστημένης απαγωγής. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλο πανικό στην Αλίκη και τον Δημήτρη, οι οποίοι έχουν δεθεί αρκετά συναισθηματικά με το μικρό κορίτσι ξεκινώντας μαζί με την αστυνομία τις έρευνες για τον εντοπισμό της.
Η υπόθεση αυτή θα προκαλέσει μεγάλους μπελάδες στην δουλειά του Δημήτρη στην Αστυνομία με τους ανωτέρους του να το θέτουν σε διαθεσιμότητα.

Ο ίδιος όμως δεν σταματά να ασχολείται με την υπόθεση έστω και παρασκηνιακά. Μετά από πολλές έρευνες που κάνει, καταφέρνει και εντοπίζει την μικρή Αζίζα, η οποία βρίσκεται σε ένα απομονωμένο μέρος μόνη και αβοήθητη. Στη σειρά Ήλιος, ο ήρωας θα δεχθεί μια πολύ σοβαρή και αιματηρή επίθεση.

Ο Δημήτρης, μετά από αυτή την επίθεση θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου καλείται να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη με σκοπό να κρατηθεί στην ζωή. Όλοι μαθαίνουν για το τι ακριβώς του συνέβη και σαστίζουν. Η Αλίκη θα βιώσει στιγμές αγωνίας ζώντας ένα δράμα καθώς ο αγαπημένος της θα δίνει την δική του μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.
Κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts