«Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα» – Λύγισε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

Μπαμπά-δες: Για όλους και για όλα μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει στη ζωή της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό, πάρα πολύ νέος και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

«Για ένα πράγμα μετανιώνω που δεν έκανα περισσότερα παιδιά. Στην αρχή φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις οικονομικά. Είμαι 14 χρονών και πήγα στον κινηματογράφο και είδα το έργο “Ένας ντελικανής” εκεί ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή. Και ακούω μία φωνή βαρυτόνου και αρχίζω να μιλάω από εκείνη την ημέρα για αυτή τη φωνή, μια φωνή ερωτεύτηκα στη ζωή μου. Περνάνε τα χρόνια ΄σπουδάζω τραγούδι μπαίνω στη Λυρική Σκηνή και με φλερτάρει ένας σολίστας και ήταν ο Ανδρέας ο Κουλουμπής», είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Λίγο μετά, φανερά συγκινημένη μίλησε με λυγμούς για την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα με τον οποίο είχαν συνεργαστεί, είπε:

«Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τους Μπαμπά-δες:

Κάντε μας follow στο Instagram (@magazinomou.gr), έρχονται μεγάλοι γιορτινοί διαγωνισμοί!

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts