Αιμίλιος Χειλάκης: «Ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση για αίμα για τον πατέρα μου»

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε στα social media, ζητώντας αίμα για τον πατέρα του.

«Ευτυχώς είναι μία χαρά ο πατέρας μου. Είναι 90 ετών και πάντα μια επέμβαση σε αυτήν την ηλικία είναι ένα πρόβλημα, αλλά ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση γιατί πάντα χρειάζεται αίμα για περιπτώσεις μεγάλων χειρουργείων. Πάει πολύ καλά ο πατέρας μου. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο δημόσια. Όπως το ζήτησα δημόσια, δημόσια πρέπει να τους ευχαριστήσω», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης και συνέχισε:

«Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα, αλλά νομίζω ότι είμαστε στην περίπτωση που έχει αρχίσει να καλύπτεται η ανάγκη. Ας συνεχίσουμε να δίνουμε. Εγώ κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου ότι μέσα στην υπότασή μου και στην τεμπελιά μου, δεν έχω γίνει αιμοδότης, αλλά από εδώ και πέρα θα το κάνω γιατί συνειδητοποιείς στις περιπτώσεις κρίσεις ότι πρέπει να είσαι συνεπής. Υπάρχει ένα ολόκληρο αιμοδοτικό σύστημα. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ελλιπής σε αυτό το θέμα και πρέπει να ενεργοποιηθώ».

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ήταν βάσανο αυτό που περάσαμε με την Αθηνά για την υιοθεσία ενός παιδιού»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »