Αιχμηρή ανάρτηση Γρηγόρη Πετράκου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Βρέξε μπας και ξεπλύνεις την ντροπή»

Η Γαλλία άνοιξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την μεγάλη τελετή έναρξης. Για πρώτη φορά η διοργανώτρια χώρα αποφάσισε να πραγματοποιήσει εξωτερικά την τελετή, στους δρόμους του Παρισιού και στον ποταμό Σηκουάνα.

Η βροχή όμως δεν σταμάτησε κατά τη διάρκεια της μεγάλης τελετής έναρξης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η τηλεοπτική εικόνα να απογοητεύει στην πλειοψηφία τους Έλληνες τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media.

Ο Γρηγόρης Πετράκος με αιχμηρή ανάρτηση στα social media παρακολουθώντας την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων σχολίασε: «Η βροχή είναι η μόνη άξια αμοιβή για την ελεεινή προπαγάνδα που θέλει να λέγεται έναρξη Ολυμπιακών αγώνων. Βρέξε. Βρέξε μπας και ξεπλύνεις τη ντροπή».

Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός σταδίου είχε πολλές εκπλήξεις

O πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στο Παρίσι. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν και το μεγάλο ραντεβού δε θα μπορούσε παρά να σημάνει την έναρξή του με μια εντυπωσιακή τελετή.

Ήδη η τελετή έναρξης είναι ιστορική. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε εκτός του σταδίου. Η καθιερωμένη παρέλαση των αθλητών, έγινε με… σκάφη μέσα στον Σηκουάνα, τα οποία ήταν προγραμματισμένο να διανύσουν περίπου μια απόσταση έξι χιλιομέτρων και να καταλήξουν στο Τροκαντερό.

Συνολικά η διάρκεια της τελετής θα είναι μεγαλύτερη των τριών ωρών. Περισσότεροι από 10.000 αθλητές θα λάβουν μέρος, δεκάδες πολιτικοί απ’ όλο τον πλανήτη – μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης – χιλιάδες καλλιτέχνες, θα μετέχουν ο καθένας με τον τρόπο του στην φαντασμαγορική έναρξη των αγώνων.

Εκατοντάδες πλωτά σκάφη θα μεταφέρουν τους αθλητές στον Σηκουάνα. Όπως γίνεται πάντα, η χώρα μας θα προηγείται των αποστολών, έχοντας για σημαιοφόρους την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Θα ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες χώρες που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τελευταία τη διοργανώτρια, Γαλλία. Η «Παρέλαση των Εθνών» θα περάσει μπροστά απ’ τον Πύργο του Άιφελ.

Σχετικά με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποία θα… μυρίζει Γαλλία, μέχρι και με αναφορές στη γαστρονομία της χώρας, 3.000 άνθρωποι θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες χορευτές. Καλλιτεχνικός διευθυντής τη τελετής έναρξης, λεπτομέρειες της οποίας αποτελούν μυστικό εδώ και μήνες, είναι ο Τομά Ζολί. Ο οποίος έχει βασικό στόχο την προώθηση της γαλλικής κληρονομιάς.

Τα σημεία αναφοράς της ιστορίας του Παρισιού θα φωτιστούν και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή. Η Lady Gaga έλαβε μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε και την Σελίν Ντιόν.

Η Lady Gaga τραγούδησε σε «τέλεια» γαλλικά το «Bonsoir Paris». Ντυμένη στα μαύρα, η Αμερικανίδα σταρ ήρθε σε αντίθεση με τα ροζ πούπουλα, ενώ αναβίωνε την εμφάνιση της Zizi Jeanmaire το 1961, με το τραγούδι My thing in feathers.

Η Lady Gaga κάθισε στη συνέχεια στο πιάνο για να συνεχίσει το σόου σε στυλ καμπαρέ.

Μετά την εμφάνιση της Lady Gaga, σειρά είχε και η Σελίν Ντιόν για την οποία πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες. Οι ώρες περνούσαν κι όλοι περίμεναν να εμφανιστεί, όμως, εκείνη το έκανε γύρω στις 00:30, λίγο πριν το φινάλε της τελετής έναρξης.

Η Celine Dion είχε φτάσει στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Δευτέρα και έδειχνε ευδιάθετη, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το ξενοδοχείο Royal Monceau, κοντά στα Ηλύσια Πεδία. Δεν είχε επιβεβαιώσει όμως την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή των Ολυμπιακών Αγώνων και αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας τραγουδίστριας από τον Δεκέμβριο του 2022 που αποκάλυψε ότι παλεύει με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου).

Η Καναδή σούπερ σταρ αναμενόταν να τραγουδήσει ένα ντουέτο με τη Lady Gaga, αλλά αντί γι’ αυτό τραγούδησε σόλο για να κορυφώσει την τελετή έναρξης. Το κοινό υποκλίθηκε για άλλη μια φορά στην πασίγνωστη σταρ που ερμήνευσε φανερά συγκινημένη ένα κομμάτι της Εντίθ Πιάφ. Η «τεράστια» Σελίν Ντιόν έκλεισε τη βραδιά, με την ολυμπιακή φλόγα να φωτίζει ολόκληρο το Παρίσι. Δείτε τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts