Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός από τη σειρά, Εραστής δυτικών προαστίων

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τη σειρά, «Εραστής δυτικών προαστίων» και υποδύονταν τον αδερφό της Λίζας. Ήταν ενδυματολόγος, σκηνογράφος, σκηνοθέτης.

Τη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσα από Facebook η Καλλιόπη Ευαγγελίδου τα ξημερώματα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Και η Νεκταρία Γιαννουδάκη έγραψε: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου συμφοιτητή, συνάδελφε και φίλε. Καλό ταξίδι υπερταλαντούχο πλάσμα….. Δεν ήξερα δε σε αποχαιρέτησα,…χανομασταν συχνά ,αλλά δεν ανησυχούσα… Ήξερα ότι θα σε συναντούσα σε κάποια πορεία έξω από το υπουργείο πολιτισμού…. Ή ότι θα ερχόταν ο ένας μας να δει τη δουλειά του άλλου και να μου πεις φεύγοντας “σ αγαπώ ρε Νεκταράκι” Κι εγώ Αλέξανδρε κι εγώ…».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts