Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τη φωτογραφία με την Αντιγόνη του στην παραλία!

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει ξεχωρίσει για τον ρόλο του αστυνόμου Κουράκου, στη «Γη της Ελιάς». Πρόσφατα μάθαμε ότι έχει μια κόρη, την Αντιγόνη η οποία είναι και πολύ όμορφη! Δείτε τη φωτο της που ανέβασε ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram. Συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και σε μια παλαιότερη, τον είδαμε στην παραλία μαζί με την κόρη του.

«Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια.

Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει», έχει πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για την κόρη του, η οποία και του έχει κλέψει την καρδιά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts