Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε τον Κουράκο από τη Γη της Ελιάς να κάνει κοτσίδα στην κόρη του

Απίστευτος μπαμπάς είναι ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο οποίος και την τρίτη σεζόν θα υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο στη Γη της Ελιάς.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει μία πανέμορφη κόρη και κατά διαστήματα δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπως αυτές τις μέρες που έχουν σταματήσει για λίγο τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς, έκανε διακοπές με την κόρη του και είδαμε δύο εκπληκτικές φωτογραφίες τους.

Στη μία ποζάρει με την κόρη του και στην άλλη της κάνει μία υπέροχη πλεξούδα.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε ηλικία 23 ετών απέκτησε μία κόρη που υπεραγαπά και σήμερα η Αντιγόνη του είναι 11 χρονών. Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν πολύ, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.
Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος με την μητέρα του παιδιού του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί ο ερχομός της κόρης του ήταν ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί στην ζωή του.

«Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια. Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει», έχει πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.
Ο ηθοποιός αυτές τις μέρες απόλαυσε μοναδικές στιγμές με την κόρη του και μάλιστα η μικρή τον τράβηξε ένα στιγμιότυπο την ώρα που της έκανε μία υπέροχη πλεξούδα και όπως θα δείτε ο γλυκύτατος μπαμπάς τα κατάφερε!

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts