Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο στην καθημερινή σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, έχει μία πανέμορφη κόρη και κατά διαστήματα δημοσιεύει υπέροχο στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε ηλικία 23 ετών απέκτησε μία κόρη που υπεραγαπά και σήμερα η Αντιγόνη του είναι 11 χρονών. Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν πολύ, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος με την μητέρα του παιδιού του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί ο ερχομός της κόρης του ήταν ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί στην ζωή του.

«Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια. Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει», έχει πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Δείτε παρακάτω τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιώργης Κουράκος από τη Γη της Ελιάς με την πανέμορφη μελαχρινή κόρη του, την Αντιγόνη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτίδης: Η ηλικία του Κουράκου από τη Γη της ελιάς, η κόρη και ο τραγουδιστής μπαμπάς του

Η Γη της Ελιάς: Κουλουκάκου – Μαρτίδης: Πιασμένοι χέρι – χέρι στην Κηφισιά

Η Γη της Ελιάς: Από τη Μάνη στα… μπουζούκια! Το γλέντι και το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουράκου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts