Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η σουίτα και η τετραώροφη τούρτα για τα γενέθλιά της

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε γενέθλια και ο σύντροφός της, Στάθης Σχίζας της ετοίμασε μία υπέροχη έκπληξη!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στη σουίτα την οποία είχε κλείσει ο Σταθης Σχίζας και υπήρξε ένα εντυπωσιακό σκηνικό γενεθλίων!
Μία τετραώροφη τούρτα, σαμπάνια, τριαντάφυλλα, μπαλόνια…. Και το σκηνικό στη σουίτα ήταν εκπληκτικό που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν σταμάτησε λεπτό να τραβά βίντεο και να δημοσιεύει instastories….με την έκπληξη του αγαπημένου της.

Η ξανθιά καλλονή έγινε 30 χρονών και τα γιόρτασε με τον Στάθη Σχίζα, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αφού θα συμμετέχει στον κύκλο του survivor all star!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε παλιότερες δηλώσεις είχε τονίσει: «Μου έχει γίνει πολλές φορές η πρόταση για τα προηγούμενα Survivor κι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφήνω τους άλλους να το κάνουν καλύτερα».

Και τόνισε: «Αφήνω τους άλλους να το κάνουν καλύτερα, όπως αυτοί ξέρουν. Φέτος θα είναι λίγο Love Island το παιχνίδι κι όχι τόσο Survivor…Αν πάει ο Στάθης στο Survivor, να γυρίσει με την νίκη. Θα είναι δύσκολο. Έχουμε συνηθίσει να είμαστε μαζί και να κοιμόμαστε μαζί»

Να τα εκατοστήσεις Αλεξάνδρα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts