Αλεξία Μουστάκα: «Είχα στείλει βιογραφικό στις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν με κάλεσαν»

Η Αλεξία Μουστάκα είχε μιλήσει πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha Happy Day για τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και για το βιογραφικό που έστειλε στη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».
Την κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Σωτήρη Μουστάκα είχαν συναντήσει οι δημοσιογράφοι στην κοπή της πίτας στο θέατρο Πειραιώς 131 και είχε αποκαλύψει την αδυναμία που έχει στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής: «Πραγματικά ξαφνικά μου συμβαίνουν πράγματα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε τηλεοπτικές συζητήσεις ούτε τηλεοπτικές προτάσεις αλλά πολύ θα ήθελα να υπάρξουν».

Και πρόσθεσε η Αλεξία Μουστάκα: «Έβλεπα σαν τρελή τις Άγριες Μέλισσες, όπως όλος ο κόσμος, ήταν μάλιστα η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που είχα στείλει και βιογραφικό. Δεν με είχαν καλέσει, απλά εγώ είχα στείλει ένα βιογραφικό».

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την διαθήκη του πατέρα της και τα όσα είπε συζητήθηκαν πάρα πολύ. Αν θες να μάθεις κι εσύ τι είπε δες ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »